BOKUS PLAY

Bokus Play är en fantastisk ljudbokstjänst för dig som älskar att läsa och lyssna på ljudböcker. Med ett stort utbud av e-böcker och ljudböcker kan du njuta av dina favoritberättelser var du än befinner dig.

”…En av de främsta fördelarna med Bokus Play är att du kan ha tillgång till hundratals böcker utan att behöva bära runt på en tung bok eller en hög med ljudböcker. Istället kan du enkelt ladda ner appen på din smartphone, surfplatta eller läsplatta och ha alla dina böcker samlade på ett och samma ställe. …”

BTM BOOKS

Läsa och lyssna

Med Bokus Play kan du både läsa och lyssna på böcker. Detta gör det möjligt att njuta av en bok på ditt sätt, oavsett om du föredrar att förlora dig i texten eller lyssna medan du gör andra saker. Dessutom kan du enkelt växla mellan att läsa och lyssna, vilket ger dig ännu mer flexibilitet och möjlighet att upptäcka nya böcker.

Bokus har ett brett utbud av böcker

Tjänsten erbjuder ett brett utbud av böcker inom olika genrer och kategorier. Oavsett om du är intresserad av spännande deckare, romantiska romaner, inspirerande självhjälpsböcker eller barnböcker för de små, finns det något för alla smaker. Dessutom uppdateras utbudet regelbundet med nya titlar, så du behöver aldrig vara rädd för att gå ut ur idéer.

En annan fördel med Bokus Play är att du kan spara böcker i din personliga bokhylla och fortsätta läsa eller lyssna på dem när du vill. Detta gör det enkelt att hålla koll på vilka böcker du har läst och vilka du vill läsa i framtiden. För att använda Bokus Play behöver du bara skapa ett konto och sedan kan du börja utforska det breda utbudet av böcker.

Kostnadsfri provperiod

Tjänsten erbjuder även en kostnadsfri provperiod, så du kan testa den innan du bestämmer dig för att prenumerera. Sammanfattningsvis är Bokus Play en fantastisk streamingtjänst för alla bokälskare där ute. Med ett stort utbud av e-böcker och ljudböcker, flexibilitet att läsa eller lyssna och enkel tillgång till dina favoritböcker är det en idealisk lösning för dig som vill ha din läsupplevelse med dig överallt.

Så varför inte ge det en chans och upptäcka nya berättelser med Bokus Play?