Nextory

Nextory är en fantastisk plattform för alla bokälskare där ute! Det är en digital abonnemangstjänst som ger dig tillgång till tusentals böcker och ljudböcker direkt i din mobil eller surfplatta.

Fördelar med Nextory

Nextory har ett brett utbud av böcker inom olika genrer, från spännande deckare och romantiska romaner till inspirerande självhjälpsböcker och intressanta facklitteratur. Oavsett vad du gillar att läsa så finns det något för dig på Nextory.

Nextory

”En av de bästa sakerna med Nextory är att du kan läsa och lyssna obegränsat på böcker för en fast månadskostnad. Det innebär att du inte längre behöver köpa varje bok separat, utan istället kan du utforska och upptäcka nya författare och genrer utan att det kostar extra. ”

BTM BOOKS

Lyssna med appen

Förutom att erbjuda en imponerande samling av böcker, har Nextory också en användarvänlig och snygg app. Du kan enkelt bläddra bland titlar, spara böcker i din personliga bokhylla och markera favoriter för senare. Dessutom kan du ladda ner böcker och lyssna offline när du inte har tillgång till internet.

En annan fördel med Nextory är att du kan anpassa uppläsningen av ljudböcker efter dina egna preferenser. Du kan justera hastigheten, skapa bokmärken och även välja mellan olika röster för att få den perfekta upplevelsen. Nextory är verkligen en game-changer för bokälskare. Det gör det enklare och mer prisvärt att njuta av böcker och ljudböcker när som helst och var som helst.

Så om du älskar att läsa eller lyssna på böcker, ge Nextory en chans – du kommer inte bli besviken!

Frågor & Svar om Nextory

Kan jag säga upp mitt abonnemang under provperioden?

Ja om du avslutar abonnemanget under provperioden avslutas det direkt.

Kan man byta abonnemang hos Nextory?

Du kan byta abonnemang när du vill. Det gör du enkelt via ”Mina Sidor”.

Kan man ladda ner böcker från Nextory?

Hos Nextory kan du alltid lyssna och läsa offline., genom att laddas ner böckerna till din mobil eller surfplatta.