Storytel

Storytel är en fantastisk plattform för alla bokälskare där ute. Med över 500 000 titlar att välja mellan, erbjuder Storytel ett brett utbud av ljudböcker och e-böcker för alla smaker och intressen.

storytel

”…Det bästa med Storytel är dock att man kan lyssna eller läsa böcker var som helst och när som helst. Genom att ladda ned böcker offline kan man njuta av dem även utan internetuppkoppling, perfekt för resor eller när man är på språng. Dessutom kan man enkelt byta mellan enheter, vilket gör det möjligt att fortsätta där man slutade, oavsett om det är på telefonen, surfplattan eller datorn. …”

BTM BOOKS

Fördelar med Storytel

En av de mest framstående fördelarna med Storytel är dess enkla och användarvänliga gränssnitt. Det är enkelt att navigera och hitta de böcker man är intresserad av, oavsett om det är genom att söka efter författare, titlar eller genrer. Dessutom kan man spara sina favoriter i en personlig bokhylla för att snabbt kunna återvända till dem senare.

Skapa egna spellistor hos Storytel

En annan fantastisk funktion hos Storytel är möjligheten att skapa egna spellistor. Man kan organisera sina böcker efter tema, stämning eller vad som helst som passar ens egna preferenser. Det gör det enkelt att hitta rätt bok för rätt tillfälle. För de som gillar att lyssna på böcker, erbjuder Storytel även högkvalitativa uppläsningar av professionella röster. Det ger en extra dimension till läsupplevelsen och gör det möjligt att njuta av böcker även när man inte har tid att sitta ned och läsa.

Prisvärt abonnemang

Storytel erbjuder också ett prisvärt abonnemangssystem där man får obegränsad tillgång till alla böcker i deras bibliotek. Det finns olika abonnemangsplaner att välja mellan, vilket gör att man kan hitta det som passar ens egna läsvanor och budget bäst.

Sammanfattningsvis är Storytel en fantastisk plattform för alla bokälskare där ute. Med sitt breda utbud av ljud- och e-böcker, användarvänliga gränssnitt och flexibilitet att läsa eller lyssna var och när som helst, är det en perfekt följeslagare för alla som älskar att förlora sig i en god bok