Lassemaja BRANDKÅRSMYSTERIET barnbok

Brandkårsmysteriet

|

Brandkårsmysteriet av Martin Widmark

Brandkårsmysteriet är en spännande och underhållande mysteriebok, en lättläst barnbok för åldern 6-12 år.

Recension av Brandkårsmysteriet

Brandkårsmysteriet är en fantastiskt spännande och underhållande mysteriebok skriven av Brandkårsden populära författaren Martin Widmark. Boken är en del av serien om LasseMajas detektivbyrå och tar oss med på ännu ett spännande äventyr.

Bokens handling

Handlingen kretsar kring en mystisk brand som inträffar på brandstationen i Valleby. När brandmästaren plötsligt blir misstänkt för att ha anlagt branden tar Lasse och Maja saken i egna händer och börjar undersöka fallet. Med sin skarpsinne och smarta detektivarbete avslöjar de en rad ledtrådar som leder dem till den verkliga brandstiftaren.

Brandkårsmysteriet är en spännande och fängslande barnbok

Det som gör denna bok så engagerande är Widmarks förmåga att skapa en spännande och fängslande berättelse. Han lyckas fånga läsarens intresse från första sidan och håller det uppe ända till slutet. Språket är enkelt och lättläst, vilket gör att boken passar både för yngre och äldre läsare. Dialogerna är välskrivna och karaktärerna är välutvecklade, vilket gör det enkelt att följa med i berättelsen.

En annan styrka med Brandkårsmysteriet är att boken innehåller en del humor. Widmark har en förmåga att skapa roliga och underhållande situationer som får läsaren att skratta högt. Detta gör att boken blir både spännande och lättsam att läsa, vilket är en perfekt kombination.

Jag skulle rekommendera Brandkårsmysteriet till alla som älskar mysterier och spännande berättelser. Boken är en perfekt blandning av spänning, humor och smart detektivarbete. Den är dessutom välskriven och lättläst, vilket gör den till en perfekt bok för både barn och vuxna. Så om du letar efter en underhållande och spännande läsupplevelse, så är Brandkårsmysteriet definitivt boken för dig.

BTMBOOKS

Brandkårsmysteriet finns att läsa som inbunden bok och lyssna på ljudbok.

Lassemaja BRANDKÅRSMYSTERIET barnbok
BRANDKÅRSMYSTERIET
  • E-Bok
  • Inbunden bok (87 sidor)
  • Utgiven 2014
  • Språk: svenska
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • ISBN: 9789179750190 ljudbok
  • ISBN: 9789163878947 inbunden bok

Betyg Brandkårsmysteriet

4.4 / 5 baserat på 3739 betyg (Storytel)

4.3 / 5 baserat på 3280 betyg (Nextory)

3.5 / 5 baserat på 30 betyg (Adlibris)

4.0 / 5 baserat på 51 betyg (Bokus)